Ontdek alle onze partners

Brede school

CLB

Onze school werkt samen met het CLB voor de begeleiding van onze leerlingen bij specifieke noden of voor het maken van keuzes in hun schoolloopbaan. 

clb.PNG

Go! talent is onze partner op de site. Voor zowel klusjes, kunstprojecten als groenonderhoud doen we een beroep op de  expertise van collega's leerkrachten en de  leerlingen van GO! talent.

Go-talent.PNG

De schooltas

Wil je als ouders oefenkansen in het Nederlands? Dan is de schooltas misschien iets voor jou. 

Elke donderdag van 8u45-11u45

gratis lessen Nederlands

f8d40c_01fff4782acc4fcbbbf8419309c8526f_mv2_edited.jpg

Studio Pluim

Studio Pluim geeft bewegingslessen tijdens de middagspeeltijd voor leerlingen die dit wensen.

27907741_2009003879353540_1410923811651047122_o_edited.jpg

MOS

MOS Vlaanderen helpt ons elk jaar mee een groene school te verwezenlijken. De komende jaren werken zij mee aan de realisatie van het plan van de groene speelplaats.

MOS.PNG

Techniekacademie

Zit je in het 5de of 6de leerjaar? Vind je het een uitdaging om de wereld te verbeteren en mensen te helpen? Wil je graag experimenteren samen met vrienden? Met echt gereedschap en materiaal? Dan is de TIENER TECHNIEKACADEMIE van Zele geknipt voor jou!

techniek.PNG

ROTZ

Hoe meld ik mijn kind aan voor de kleuterschool? Waar kan ik terecht met vragen over opvoeden en opgroeien van kinderen? Waar kan ik andere ouders ontmoeten? Wat is het Groeipakket? Antwoorden op deze vragen vind je bij ROTZ, dat is de naam voor het Zeelse Huis van het Kind en dé lokale informatie-, ondersteunings- en ontmoetingsplaats voor alle Zeelse gezinnen. 

rotz.PNG

Content catering

De jonge start-up Content catering maakt deel uit van het Bunderbos. De collega's kunnen daar hun hartje ophalen met een heerlijke lunch en de leerlingen kunnen alles over etenswaren en koken leren in de professionele keuken. 

Knipsel.PNG