top of page
WhatsApp Image 2022-11-12 at 11.18.43 (1).jpeg

Ontdek alle onze partners

Brede school

CLB

Onze school werkt samen met het CLB voor de begeleiding van onze leerlingen bij specifieke noden of voor het maken van keuzes in hun schoolloopbaan. 

clb.PNG

Go! talent is onze partner op de site. Voor zowel klusjes, kunstprojecten als groenonderhoud doen we een beroep op de  expertise van collega's leerkrachten en de  leerlingen van GO! talent.

Go-talent.PNG

JUPLA!

De crèche Jupla! situeert zich ook op onze site. Samen schrijven wij aan een verhaal voor kinderen van 0-12 jaar. 

Er worden momenten ingebouwd waarin de kinderen van Jupla! samen met de peuters van het Bunderbos verhalen lezen, een poppenkast kijken, buiten spelen,...

logo 2 Jupla.png

Studio Pluim

Studio Pluim geeft bewegingslessen tijdens de middagspeeltijd voor leerlingen die dit wensen.

27907741_2009003879353540_1410923811651047122_o_edited.jpg

MOS

MOS Vlaanderen helpt ons elk jaar mee een groene school te verwezenlijken. De komende jaren werken zij mee aan de realisatie van het plan van de groene speelplaats.

MOS.PNG

KOERZ

Tijdens het schooljaar 2022-2023 start GO! talent met een nieuw uniek project genaamd Koerz. Het moet jongeren meer leren over ondernemerschap.  “Koerz wordt een ontmoetingsplaats in een uniek kader. Een broedplaats voor innovatief onderwijs, jong ondernemerschap en creativiteit.

logo koerz_edited.jpg

ROTZ

Hoe meld ik mijn kind aan voor de kleuterschool? Waar kan ik terecht met vragen over opvoeden en opgroeien van kinderen? Waar kan ik andere ouders ontmoeten? Wat is het Groeipakket? Antwoorden op deze vragen vind je bij ROTZ, dat is de naam voor het Zeelse Huis van het Kind en dé lokale informatie-, ondersteunings- en ontmoetingsplaats voor alle Zeelse gezinnen. 

rotz.PNG

Content catering

De jonge start-up Content catering maakt deel uit van het Bunderbos. De collega's kunnen daar hun hartje ophalen met een heerlijke lunch en de leerlingen kunnen alles over etenswaren en koken leren in de professionele keuken. 

Knipsel.PNG
bottom of page